Anne Lise Le Gac

January 2014·Massa brutal

Massa brutal #4 /// Fiesta final

Anne-1

Podeu reservar enviant un email a espai@nyamnyam.net

MASSA BRUTAL by Anne Lise le Gac arriba al seu final. Nyamnyam proposa que en la última fase de les intervencions, cada creador convidi a algú i el vinculi al projecte de la manera que vulgui.

Anne Lise le Gac convida a Angelo Palma per haver estat l’únic espectador que ha participat en les tres intervencions del seu projecte. Resulta ser que l’Angelo Palma és el responsable de platos vs platos, un projecte de la agencia de comunicació Soon in Tokyo que funciona com a societat gastronómica-musical.

L’Angelo accepta el propòsit i ens obra les portes de l’estudi de Soon in Tokyo per a celebrar la FIESTA FINAL de MASSA BRUTAL. A més accepta la petició de l’Anne Lise de punxar ell la música, triant del seu ample repertori de música brasilera i així fent possible que aquesta “invitació” per part de l’artista, sigui el que dona forma i significat a aquesta quarta intervenció.

MASSA BRUTAL #4 es converteix en una festa, on les accions proposades per l’Anne Lise le Gac s’activen a través de música brasilera, que condueix a ingerir la MASSA BRUTAL en diferents formats dissenyats per nyamnyam.

I mentrestant...

AROUND THE TABLE, USE FLOUR IN ORDER TO DESIGN A LAND.

THIS LAND IS NOT A COPY OF SOMETHING YOU KNOW.

THIS LAND IS WARM AS THE INSIDE OF YOUR BED IN THE MORNING

THIS LAND IS TELLING YOU : NE TRAVAILLEZ JAMAIS

Dijous 30 de gener de 20h a 23h Preu 15€ Soon in Tokyo. Carrer Nàpols nº 5. Barcelona

Podeu reservar enviant un email a espai@nyamnyam.net

Massa brutal /// #3

Anne-1

El passat dijous 16 de Gener, l’Anne Lise le Gac en conjunció amb nyamnyam, vam dissenyar la sessió MASSA BRUTAL #2. Es va generar un fanzine-estoballes-accionari amb el que els 10 assistents van seure a taula i van degustar continguts comestibles i conceptuals. Robert Filliou, pans prehistorics, farçous aveyronnais, Charles Chaplin, boletes de molla de pa contra l’aburriment, farçous aveyronnais, tocar massa, sopa torrada de pelotilles, “La fureur est au pain” van aparèixer en diferents formats i suports.

Pel dijous 23 de Gener, plantegem MASSA BRUTAL /// #3. A partir de la revisió de l’experiència #2, es vol portar la interacció de les persones amb els materials conceptuals del projecte i el menjar, una mica més enllà. Es treballarà per a crear noves accions que activin els continguts de manera més física. Així potser es poden crear noves dinàmiques d’interacció i posar una mica més de “salsa” o caos a la historia.

No es imprescindible haver assistit a la primera sessió, ja que les intervencions de cada dijous funcionen sempre de manera independent. Podeu reservar enviant un email a espai@nyamnyam.net

Massa brutal /// #2

Anne-1

El passat dijous dia 9 de Gener, l’Anne Lise le Gac va fer la primera intervenció del cicle “Todo lo que me gusta es ilegal, inmoral o engorda” a l’espai nyamnyam. Amb la seva performance, va sentar les bases del seu projecte MASSA BRUTAL que realitza a nyamnyam durant el mes de Gener. Ara ella planteja les intervencions dels 3 dijous restants - 16, 23 i 30 de Gener de 14h a 15h - amb l’intenció d’activar tots els materials i continguts que ha anat explorant entorn de l’”experiencia del pa”.

Per aquest DIJOUS 16, l’Anne Lise le Gac amb conjunció amb l’Iñaki Alvarez de nyamnyam, han configurat un menú que funciona a mode de programa de ma per a la intervenció. Així els assistents seuran a taula i tindràn continguts comestibles i conceptuals que anirànn apareixent durant la intervenció en diferents formats. D’aquesta manera en aquesta segona sessió, es prenten contextualitzar la feina mostrada en format performàtic la setmana passada. No es tracta d’una segona part, ja que les intervencions de cada dijous funcionen sempre de manera independent.

Massa brutal /// #1

Anne-1

Here is the first series of dinar de dijous. I’m taking the train from Bordeaux to Barcelona. Christmas parties and all that appetizing mess will be over…

MAIN MEAL ≈ MAIN MOVE

farina // aigua // llevat ----- and reset the new year.


farina // aigua // llevat ----- never stretch it till it breaks.


farina // aigua // llevat ----- keep it warm.


farina // aigua // llevat ----- just come on january 9th.

Gener 2014

El projecte es desenvoluparà a nyamnyam els Dijous 9 / Dijous 16 / Dijous 23 i Dijous 30 de Gener de de 14h a 15h. Cada dijous l'artista proposa una intervenció diferent en conjunció amb l'evolució del projecte. Work in progress.

Podeu comprar les entrades a través de eventbride: Comprar

Preu: 13,47€ (12€ + 1,47€ gestió). Inclou el dinar

CV

Després de cinc anys d'estudi a l'Escola de Belles Arts d'Estrasburg (França), Anne Lise Le Gac continua la seva recerca en el camp de la creació escènica. Entre 2008 i 2011, crea cada performance entorn al context específic en el que és convidada: residència de creació a TRIANGLE FRANCE a Marsella, fira d'art contemporani SLICK a Paris o l'esdeveniment final de la exposició de Bernard Heidsieck i l' Encyclopédie de la parole a la Villa Arson de Nice. Del 2011 al 2013, ha participat en la formació ESSAIS al "Centre National de Danse Contemporaine" a Angers dirigit per Emmanuelle Huynh; allà va cursar dos anys de màster, conjuntament amb altres artistes-investigadors en el camp de la dansa i les arts escèniques. Actualment es part de la nou projecte de Claudia Triozzi, segueix desenvolupant el seu treball en solitari i treballa també en el projecte ACTION // TRADITION // COUVERCLE en col·laboració amb l'artista beatboxer Aymeric Hainaux.

Web site