Aimar Pérez Gali

February 2014·Fermentatione Communitas

Fermentatione Communitas 04

Aimar

I ja arribem al final del projecte FERMENTATIONE COMMUNITAS d'Aimar Pérez Galí a l'espai nyamnyam. Será DIJOUS com sempre, però a les 20H del VESPRE i amb sopar inclòs. Així tots els que no heu pogut vindre al migdia, podreu veure i viure de què ha anat aquesta fermentació.

l'Aimar ens proposa el concepte IR JUNTOS. Hi haurá secrets, sorpreses, vincles, fermentacions, sopar bo i un regal.

Llegir text IR JUNTOS

Reserveu enviant un email a espai@nyamnyam.net

Fermentatione Communitas 03

Aimar

I ja portem dues sessions de FERMENTATIONE COMMUNITAS d'Aimar Pérez Galí a l'espai nyamnyam. Per aquest dijous 20 de Febrer de 14h a 15h, l'Aimar ens proposa el concepte "BEING TOGETHER”.

Reserveu enviant un email a espai@nyamnyam.net

Fermentatione Communitas 02

Aimar

A, B, C, D, E, F, G, H, I, J i K se encuentran en un espacio. A, B, E, G i J ya se conocían antes, C i H trabajan juntas, K resulta ser del mismo pueblo que B pero hacía mucho que no se veían, D ha venido porque es amiga del espacio en Facebook i F porque le gustan las movidas raras que pasan en la ciudad. Todxs ellxs comparten un espacio-tiempo juntxs, comen, beben, bailan, cocinan, fermentan, se conocen, ríen, hablan. Todxs terminan hablando entre todxs, establecen vínculos, se crea una pequeña comunidad autónoma temporal, que luego se disolverá aunque horas más tarde B, C, F i J se encuentren en el teatro para ver un espectáculo de M, que es amiga de B i C. Otra microcoumunidad se establecerá temporalmente en el teatro, M ha sido la catalizadora en ese caso. Y así sucesivamente, vínculos que crean microcomunidades temporales que hacen fermentar eventos, como el que ocurrirá de nuevo este jueves 13 de Febrero a las 14h en nyamnyam.

Reserveu enviant un email a espai@nyamnyam.net

Fermentatione Communitas

Aimar

Una comunitat és un grup d'individus que comparteixen uns interessos, necessitats, cultura, etc. Treballen junts per mantenir la comunitat viva i estableixen vincles entre els seus components, crean uns rituals que els fan desenvolupar un sentiment de pertanyença i col·laboren i s'ajuden entre ells. La fermentació és pròpia dels microorganismes, com alguns bacteris i llevats. Aquests bacteris col·laboren i crean el seu ritual per tal de dur a terme un procés de fermentació. Fermentatione Communitas doncs, és un moviment constant, una modulació d’identitats i intensitats, una fluctuació entre situacions i sensacions, un ritual col·lectiu.

Durant aquest temps de treball a l'espai nyamnyam es durà a terme una investigació creuada i transversal sobre el concepte de comunitat, passant per la teoría d'afectes del filòsof Baruch Spinoza, per les investigacions sobre la fermentació del cuiner i activista Sandor Ellix Katz, la teoria multiespècies, els rituals que impliquen portar el cos a una experiència extàtica, el comportament cel·lular o l'estudi del comportament dels estornells en la murmuració.

Febrer 2014

El projecte es desenvoluparà a nyamnyam el Dijous 6 / Dijous 13 / Dijous 20 i Dijous 27 de Febrer de de 14h a 15h. Cada dijous l'artista proposa una intervenció diferent en conjunció amb l'evolució del projecte. Work in progress.

Preu: 12€. Inclou la intervenció i el dinar.

Reserveu enviant un email a espai@nyamnyam.net

CV

Aimar Pérez Galí (Barcelona, 1982) treballa en el camp de la dansa i les arts escèniques com a ballarí, performer, pedagog, creador i escriptor. Format a l’Escola Superior d’Arts d’Amsterdam, ha treballat a Holanda durant uns anys i actualment desenvolupa la seva carrera professional a Espanya on s'ha graduat del màster del Programa d’Estudis Independents del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA).

El seu treball transita entre la investigació sobre les relacions entre dansa, moviment, pedagogia i el desenvolupament de noves aproximacions procedimentals cap a la pràctica escènica. Entre els seus últims treballs escènics hi ha Delta, A Post-Believe Manifesto, Sudando el discurso i The Ping Pong Dialogues.

Ha col.laborat i col.labora amb creadors com Xavier Le Roy, Nicole Beutler, Nora Heilmann, Andrea Boziç, David Zambrano, Abraham Hurtado / AADK i Silvia Sant Funk, i és director artístic d'Espacio Practico, un espai auto-instituït al centre de Barcelona.

Web site